Meer in balans
“Wat was, wat is
& wat komt”

Deel je zorgen en vind je passie

Tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn

Je wilt tijd maken voor de dingen die écht belangrijk zijn in het leven en je werkzaamheden zonder schuldgevoel afbouwen? Bij mij kan je terecht! Ik begeleid je persoonlijk voor, tijdens en na het overgeven en/of afronden van je zaak, of bij het aangaan van een nieuwe uitdaging.

Coach & vertrouwenspersoon

Als coach bied ik steun wanneer je worstelt met vragen als “wie ben ik, wat wil ik, en hoe kom ik daar” of “hoe moet het nu verder met de zaak”, en help ik je je volgende stap te bepalen. Als vertrouwenspersoon ben ik er dan weer om je pijn, je fouten en je zorgen mee te delen.

Meer resultaat met minder is mogelijk

“Ook je partner is natuurlijk steeds welkom bij de sessies.
Samen hebben we maar één doel voor ogen:
dat jij je plezier in het leven terugvindt,
& jezelf op een plezante manier herontdekt!”

Deel je zorgen en vind je passie

Leer onbelast
genieten

Met diepgaande gesprekken over “wat was, wat is en wat komt” graven we naar jouw identiteit, eigenheid en wat je werkelijk wilt. Ik leer je je angsten te overwinnen, je struikelblokken te verwerken en je grenzen te verleggen: Om een nieuw leven uit te bouwen waarvan je onbelast kan genieten, en dat niet uit alleen werken bestaat.

Een traject op maat,
alles is mogelijk

Dit alles kan in een traject op maat, waarbij we elkaar (twee)wekelijks ontmoeten en onze gesprekken ondersteunen met stimulerende, toffe activiteiten. Daarbij hou ik rekening met jouw persoonlijke voorkeur, maar laat ik je d.m.v. nieuwe activiteiten ook je eigen grenzen aftasten. Wandelen aan zee of in de Ardennen, golfen, zwemmen… alles is mogelijk!

Meer resultaat met minder is mogelijk

Wil je eens vrijblijvend kennismaken & kijken wat ik voor jou kan betekenen?

E-book 'stress' downloaden

Download gratis mijn E-books

Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.

iD-COACHING - img 1
E-book 'angst' downloaden

Download gratis mijn E-books

Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.